För föräldrar

150 kvm2 spelkultur i hjärtat av Hallstahammar

Shadowplayers Spelförening är en plats där medlemmar själva förväntas ta stort ansvar. Verksamheten som sker är inte ledarledd på det sätt som i idrottsrörelsen, utan var och en bidrar utifrån förmåga och intresse. Det är därför omöjligt att svara på frågan: ”Hur gammal måste man vara för att bli medlem?” Vi har genom åren haft 9-åringar som sköter sig exemplariskt, tar initiativ och är aktiva på egen hand. Vi har även haft 16-åringar som hade behövt målsman närvarande. Så det är inte ålder som avgör, utan mognad.

Vi har däremot inget emot barn! Tvärtom finns det flera medlemmar med barn och de är alla välkomna, men eftersom att föreningen inte är att likställa med barnomsorg så förväntas du som förälder vara med och delta om ditt barn inte kan agera på egen hand. Även om du inte har ett intresse för spel, så kanske du lär dig något eller bara får en trevlig stund i att dela ditt barns passion.

Om du vill lära dig mer om de olika spelen och hur de fungerar så har Sverok en fantastiskt bra genomgång på sin hemsida. Du hittar den här.