Engagera dig

150 kvm2 spelkultur i hjärtat av Hallstahammar

Vi är en ideell förening och därför bygger all vår verksamhet på att medlemmar gör frivilliga insatser. Du skulle kunna vara en av de engagerade! Det finns egentligen inga förhandskrav för att bli en del av de som arrangerar, utan det räcker med en vilja att något ska hända!

Olika sätt att engagera sig

Oavsett hur du vill engagera dig, kan du skriva upp ditt intresse i detta formulär så kontaktar vi dig. Om du hellre vill prata med någon på en gång, ring Tjarls på 070 – 401 59 17.

Rebel Scum

Du tycker det är kul att hjälpa till och göra saker, men du vill inte ha ansvar eller vara med och planera. Du vill få frågan utifrån det som behöver göras och kunna säga ja eller nej beroende på hur det passar just då.

Exempel på uppdrag:

  • Sätta upp affischer inför ett event
  • Vara nattansvarig på ett LAN
  • Hjälpa till att bära bord inför en figurspelsturnering
  • Köra pantsäckar till ICA
  • Vara med och visa upp spel på biblioteket

Padawan

Tycker du att det är LAN för sällan? Skulle du vilja hitta någon att spela rollspel med? Skulle du vilja hålla öppet i lokalen för att fler nya ska hitta spelkulturens fantastiska värld? På denna nivå är du med och tar ansvar för aktiviteter som du planerar självständigt eller med andra. Du kommer inte vara ensam, utan en del av ett team som arbetar tillsammans utifrån det som behövs.

Exempel på uppdrag

  • Hålla en öppen träff i lokalen där du välkomnar och hjälper andra att spela
  • Arrangera en särskild träff i lokalen kring något särskilt spel
  • Planera och genomföra LAN
  • Ordna en turnering i Mario Kart

Jedi Master

Du är en av de häftigaste människorna som finns, och vill därför ha en titel som matchar den auran. Du vill bli förtroendelvald! Genom att vara förtroendevald får du förutom möjligheten att presentera dig med titel också möjligheten att göra en stor insats för föreningen.

Exempel på uppdrag:

Styrelsen! Det är de som sköter om föreningen mellan årsmöten och tar hand om allt från att förhandla hyra med kommunen, göra budget, bestämma vad vi ska köpa och göra med föreningens pengar och agera för att föreningen ska må så bra som möjligt. Styrelsen möts var sjätte vecka för att diskutera och besluta.

Valberedningen! Det är den grupp som arbetar med att få fram förslag till nya förtroendevalda. Inför årsmötet så pratar valberedningen med medlemmar och söker efter de lämpligaste kandidaterna till styrelse, valberedning och revisor.

Revisor! För den som gillar siffror och att kontrollera. Revisorn är den som granskar styrelsens arbete och ser till att det inte blir något fuffens med pengarna eller att styrelsen gör något som går emot det årsmötet har beslutat.