Årsmöte 2022!

150 kvm2 spelkultur i hjärtat av Hallstahammar

Årsmöte 2022!

Årsmötet 2022 är avslutat! Alla beslut finns i årsmötesprotokollet och här nedan kommer några höjdpunkter!

Eran som innebär att årsmöten ska klubbas med en glasflaska är över och nu ska årsmöten i första hand klubbas med den stora T20-klubba vi tillverkat.

Styrelsen lyckades mycket bättre än väntat med ekonomin och 2021 var beräknat att gå 25 000 kr minus men landade på 6 000 kr minus.

Årsmötet godkände en motion som gav styrelsen mandat att arbeta vidare för att flytta till Sängfabriken som ny lokal. Nu inväntas svar från kommunen.

Verksamhetsplanen blir försiktigt optimistisk med mest bekanta inslag. Det som tillkom under mötet var en önskan om fler KM. Budgeten som läggs är offensiv och föreningen väntas backa närmare 8 000 kr under året.

Styrelsen valdes om i sin helhet och dessutom valdes Daniel Ekerstig Kainulainen in som ny ledamot. Walle valdes om som revisor. Möller valdes om som valberedare men fick också sällskap av Fähre och Fredrik.

Möller slutade som segrare i KM i Sten, Sax och Påse.

Inga nya asförklaringar delades ut, däremot mottog Alex Barry en Oasförklaring för det strålande arbete han gjort kring medlemsrekryteringen. Peter Beijbom fick nästan en oasförklaring, men det slutade med att han bara fick fyra hurra.