Streaming

150 kvm2 spelkultur i hjärtat av Hallstahammar

Tack vare stöd från LEADER Norra Mälarstranden har vi införskaffat utrustning för att livesända! Vill du få ditt evenemang livesänt eller vill du lära dig livesända? Då kan vi hjälpa dig. Vi har totalt fyra kameror och därmed kan vi sända de flesta typerna av evenemang.

Om du vill att vi ska hjälpa dig att sända

För föreningar försöker vi att göra det hela så billigt som möjligt, oftast bara mot ersättning av resa och mat.

För företag eller motsvarande så vill vi utöver kostnadstäckning också få ett bidrag till föreningskassan. Alla pengar vi får in på detta sätt används till vår ordinarie ungdomsverksamhet.

Det går lika bra för oss att sända till Facebook, Instagram, Twitch eller var du än vill att sändningen ska komma ut!

Båda fallen är beroende av att vi har ideella krafter som kan sköta sändningen, därför är det bra om du hör av dig i så god tid som möjligt.

Lättast är om du hör av dig till ordforande@shadowplayers.nu eller ringer på 070-401 59 17. Då kommer du komma till Tjarls som kan hjälpa dig vidare.

Krav på lokalen för att kunna sända

För att vi ska kunna genomföra en livesändning krävs det att det finns en trådbunden uppkoppling. Snabbare är bättre, men ett minimum är 10/10 mbps.

Vi behöver minst två bord för att ställa upp all utrustning och totalt tar vi upp en yta på ungefär 3 kvm. Det är också viktigt att kameror kan ställas upp på ytor fria från rörelse.

Vill du vara med och sända?

Vi som arbetar med sändningarna gör det på ideell basis och för att vi tycker det är kul. Nya människor som vill vara med och engagera sig är alltid välkomna! Det finns inga krav på förkunskaper, då vi alla lär oss tillsammans. Allt du behöver är ett intresse.

Vi träffas inte regelbundet utan arbetar mer utifrån de sändningar som ska genomföras. Om du vill veta mer eller vara med är det därför lättast att höra av dig till Tjarls på 070 – 401 59 17 eller ordforande@shadowplayers.nu

Tidigare sändningar

Du kan se våra tidigare sändningar på vår youtubekanal genom att trycka här!