SpLAN Höst flyttas fram

150 kvm2 spelkultur i hjärtat av Hallstahammar

SpLAN Höst flyttas fram

SpLAN Höst 2021 flyttas från höstlovet till 26-28 november.
Även öppet hus 6/11 ställs in.


På grund av utbrottet med flera bekräftade fall av Covid-19 ibland skolungdomar som har skett nu under veckan har vi valt att inte genomföra helgens lan. Detta då det är så tidigt i smittspårningen och testningen att det inte känns ansvarsfullt att anordna ett event som innebär att deltagare är nära varandra under flera dygn. Det är otroligt tråkigt att behöva fatta detta beslut och det var långa diskussioner under kvällens styrelsemöte innan vi landade i detta. Vi vet att alla som anmält sig sett fram emot lanet och vi som arrangerar har varit otroligt taggade på att få köra igen efter så lång tid av inställd verksamhet. 


Men! Vi ger inte upp! Vi vill redan nu presentera ett nytt datum! Vi flyttar fram SpLAN Höst till helgen 26-28 november. Vår bedömning i nuläget är att det är tillräckligt långt fram i tiden för att nuvarande sjukdomsutbrott ska bli stabilt, samtidigt som det är en studiedag 29 november och därmed kan genomföras utan allt för stor påverkan på skolgången. 


Du som har anmält dig och vill delta 26-28 november behöver inte göra någonting. Din anmälan är giltig till det eventet. 
Du som inte kan/vill delta 26-28 november behöver bara svara på detta mail så tar vi bort din anmälan och kan ge platsen till någon annan.
Alla som har betalat in pizzapengar kan välja om ni vill få dem återbetalade eller om ni vill använda dem på lanet i slutet av november. 


Om det finns några som helst frågor eller synpunkter kring detta är ni varmt välkomna att höra av er till ordförande. Återigen beklagar vi att lanet inte kan genomföras i helgen men hoppas att så många som möjligt kan och vill komma på det nya datumet. 


/Tjarls Metzmaa
Ordförande Shadowplayers Spelförening
070 401 59 17