Våren på Shadowplayers: Fortsatt blomstrande spelkultur och höga medlemstal

150 kvm2 spelkultur i hjärtat av Hallstahammar

Våren på Shadowplayers: Fortsatt blomstrande spelkultur och höga medlemstal

Som solen har börjat stiga högre på himlen och dagarna har blivit längre, har vi på Shadowplayers Spelförening också märkt en uppgång – i form av glädje, gemenskap och medlemstal. Det har varit en fantastisk vår, fylld av äventyr och skratt.

Vårt engagemang i föreningen har fortsatt att blomstra lika livfullt som de vilda blommorna som nu klär Hallstahammars gator. Föreningen har varit välbesökt och våra medlemmar har visat en oöverträffad entusiasm för spel, samvaro och kreativitet. Vi ser med glädje att trenden med att fler vill bli medlemmar och att nya människor fortsätter dyka upp i lokalen, vilket bevisar styrkan i vår gemenskap och vårt engagemang för en inkluderande och tillgänglig spelkultur.

Nya vänner har hittats, nya spel har upptäckts, och gamla favoriter har återvänt. Det är denna gemenskap, denna passion för spel, som gör Shadowplayers till en så speciell plats.

Men allt gott har ett slut och den sista öppet-hus-dagen för terminen är fredagen den 10:e juni. Passionen för spel tar inte sommarlov bara för att Öppet Hus gör det. Det kommer fortsätta med spontana aktiviteter under hela sommaren och därför är det viktigt att hoppa in på Discord för att få koll på detta!

Vi att återvänder med ny energi och ses för att planera hösten den 19:e augusti när vi kickar igång höstterminen med ett stort föreningskalas!

Till alla våra medlemmar, tack för en fantastisk vår!

(Bilden är från några som dröjde sig kvar, långt efter att vi egentligen skulle ha stängt)